Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

TERME JEZERČICA - RELAX PAKET

3 DNI, 2 NOČI

brezplačna odpoved DO 15.4.2020

* Velja za prijave na aranžmaje kjer je organizator TA Britannia Tours in ne zajema stroškov prijavnine odpovednega rizika in zdravstvenih zavarovanj v tujini.

3-dnevni družinski oddih v Hotelu Terme Jezerčica, ki se nahaja v samem osrčju Hrvaškega Zagorja in na samem izviru naravne zdravilne termalne vode. Hotel Terme Jezerčica predstavlja idealno destinacijo za pobeg v naravo, wellness sprostitev ali aktiven oddih. Prepustite se vodni zabavi, ne bo vam žal!

Hotel Terme Jezerčica ponuja namestitev v 47 sobah, notranji in zunanji vodni park z 8 bazeni, SPA cono in sodobno opremljen wellness center za nepozabno sprostitev. V sklopu hotela se nahaja tudi kongresni center, štiri dvorane za sestanke pa so opremljene s sodobno opremo. Hotelska restavracija ponuja tradicionalno a la carte kuhinjo ter tudi dnevne samopostrežne penzionske obroke.
V Wellness & Spa centru se prepustite nepozabnim tretmajem različnih masaž, tretmajem telesa in nege obraza. Znotraj Wellness & Spa centra se nahajata 2 prostora za sprostitev in uživanje v toplih napitkih. Poleg klasične, turške in finske savne, je v ponudbi tudi aroma finska savna, panoramska finska savna, infrardeča savna, zunanji whirlpool s teraso za sončenje ter zunanji bazen.
Notranji vodni park z naravno termalno vodo je odprt skozi celo leto in ponuja 5 bazenov (sprostitveni bazen s toplimi vrelci, otroški bazen s tobogani, rekreacijski bazen z učinkom umetnega dežja, bazen za dojenčke z animacijo, plavalni bazen) za vse starostne skupine.

DVOPOSTELJNA SOBA:
– od nedelje do četrtka – 115 €
– vikend (petek,sobota) – 129 €

ENOPOSTELJNA SOBA:
– od nedelje do četrtka – 137 €
– vikend (petek,sobota) – 150 € 

Ponudba vključuje:

 • 2x nočitev v Standard sobi (otroci do 7. leta brezplačno)
 • 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
 • Neomejeno uporabo notranjih in zunanjih bazenov s termalno zdravilno vodo (velik plavalni bazen, bazen z efekti, otroški bazen s tobogani, bazen za dojenčke, bazen za sprostitev, zunanji otroški in plavalni bazen s tobogani, brezplačni ležalniki);  glede na vremenske razmere
 • 2x 3ure uporabe SPA centra v prvih dveh dneh bivanja (finska savna, whirlpool, infrardeča savna)
 • Neomejeno uporabo fitness centra
 • 2x dnevno vaje v vodi pod vodstvom fizioterapevta (pon.-pet.)
 • Brezplačno opremo za individualno nordijsko hojo
 • Sprehod po mestu labirintov za doseganje ravnotežja in energije v organizmu
 • Medicinska masaža (30min)
 • Brezplačni Wi-Fi v hotelu in na Vodnem parku
 • Brezplačno parkirišče

DOPLAČILOv agenciji: Turistična taksa v višini 1,70 €/oseba/dan

POPUSTI: Otrok od 7-12 let v sobi z dvema odraslima plača 31 €, otrok od 12-17 let plača 36 €.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

BSL