Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

München

Odhod: po želji skupine

PRVI DAN: MUNCHEN (večerja, nočitev)

Zgodnji jutranji odhod ter vožnja z vmesnimi postanki se boste odpeljali do glavnega mesta nemške zvezne dežele Bavarske. To 1,4 milijonsko mesto se ponaša s sloganom: »Svetovno mesto s srcem«. Kot tretje največje nemško mesto, je München kulturno, industrijsko, gospodarsko, prometno, trgovsko, turistično in športno središče te regije. Na sprehodu ali vožnji skozi mestu vas bo očarala prepletenost gotske, renesančne, baročne, klasicistične in moderne arhitekture.

Dan boste pričeli z ogledom enega svetovno najbolj pomembnih tehničnih muzejev s področja znanost in tehnologije. V celotnem muzeju se nahaja več kot 100.000 razstavnih eksponatov. Po obisku muzeja pa se boste z vodnikom odpravili na sprehod po mestu, kateremu bo sledilo še nekaj prostega časa za osvežitev, samostojne oglede in nakupe. Nato se boste odpeljali do hotela, kjer bodo sledili prijava v hotel, nastanitev v sobe, večerja in nočitev.

DRUGI DAN: MUNCHEN (zajtrk)

Po zajtrku in odjavi iz hotela se boste odpeljali do znamenitega parka Olympia, kjer se boste z dvigalom povzpeli na 190 m visok stolp Olympic. Občudovali boste razgled nad celotnim Münchnom, pogled pa vam bo lahko segel tudi do alp. Iz parka se boste peš odpravili do bližnjega kompleksa priznane avtomobilske znamke BMW. Vaš zadnji postanek pa bo v znameniti areni Allianz, katere vam bo razkazal lokalni vodnik. Po zaključenih ogledih bo sledila vožnja z vmesnimi postanki proti domu, kamor boste prispeli v poznih nočnih urah.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE