Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Ski opening
Bad Kleinkirchheim

12.12. - 15.12.2019 / 19.12. - 22.12.2019

S PROGE NARAVNOST V TERME

Bad Kleinkirchheim – St. Oswald je najbolj znano koroško smučarsko središče z najdaljšo tradicijo, ki poleg smučarije in letnega gorništva temelji na termalnem turizmu. Mnogi smo v Badu (večkrat) smučali, saj nam je blizu – od predora Karavanke ste tam v slabi uri. Več termalnih kopališč, še zlasti terme Römerbad, vas bodo navdušile s sijajno ponudbo bazenov, savn in parnih kopeli.

BOLJ RIMSKI OD RIMLJANOV

Poleg smuči in ostale zimske opreme vam bo zelo prav prišla rimska toga. Koroško smučarsko središče je namreč prva destinacija v Avstriji, ki je prejela certifikat alpski wellness. V Thermal Spa Römerbad se lahko na več kot 4.000 kvadratnih metrih površine in v treh nadstropjih razvajate v prvinskem slogu Rimljanov. Potili se boste lahko v 13 savnah (finske, turške, infra), se namakali v bazenih z vozno masažo (tudi v zunanje-ogrevanem), sproščali na masaži ali s knajpanjem utrjevali zdravje – vse to s pogledom na zasnežena pobočja okoliških gora in smučišč. Uživali bodo tudi otroci. Usposobljeni animatorji in varuhi bodo poskrbeli, da jim ne bo dolgčas, medtem ko se boste vi sproščali po svoje. Namenili so jim poseben prostor in ga poimenovali Ludu adventure play area.

BAD KLEINKIRCHHEIM

Že od 188 € na osebo

Združite predbožični izlet, termalni oddih in otvoritev smučarske sezone!

POSEBNE CENE IN UGODNOSTI

NAJBOLJŠA CENA SKI OPENINGA:

 3-dnevni skipass za 103 km prog
 3-dnevni najem Ski-in / Ski-out apartmaja
 Odlični apartmaji Landal Bad Kleinkirchheim 4*
 BREZPLAČNA uporaba notr. bazena v naselju Landal
 Končno čiščenje in pokrito parkirišče vključena v ceno

TOP CENA: Že od 188€ /osebo! (12.12. – 15.12.2019)

 Skipass vključuje 1x 3-urni vstop v Terme Römerbad

Ravno zaradi dodatne termalne ponudbe v kraju, bližine smučišča in izjemnih prog je po našem mnenju to smučišče idealno za otvoritev nove smučarske sezone. Dodaten razlog zakaj Bad Kleinkirchheim obiskati decembra je v pravljičnem adventnem času. Decembra namreč kraj oblečejo v praznične luči, trg pa zapolnijo stojnice z raznimi okraski, kuhanim vinom in drugimi prazničnimi dobrotami, vsako soboto in nedeljo pa za obiskovalce pripravijo pester adventni program.

Na 300 hektarih nudijo 103 km smučarskih prog in 24 smučarskih naprav, kar 97% vseh prog pa lahko zasnežujejo, zato je strah pred pomanjkanjem snega odveč. Najbolj znana proga izmed vseh je zagotovo proga Franza Klammerja, na kateri se odvijajo tudi tekme FIS svetovnega pokala v alpskem smučanju.

Landal Bad Kleinkirchheim app ****

Vrhunsko apartmajsko naselje z odlično lokacijo in neposrednim dostopom do smučišča. Apartmaji so opremljeni v značilnem avstrijsko-gorskem stilu in omogočajo udobno bivanje tudi za družine.

Apartmajsko naselje Landal Bad Kleinkirchheim s pestro ponudbo aktivnosti za otroke ima povsem opremljene apartmaje, ki vključujejo kuhinje s pomivalnimi stroji, dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki, spalne prostore z udobnimi ležišči in terasaste balkone. Vsi prostori so opremljeni s talnim gretjem.

Zavedamo se, da je smučanje šport, ki zahteva regeneracijo telesa, zato je za sprostitev po smučarske dnevu ali pa kot popestritev počitnic na voljo brezplačna uporaba notranjega ogrevanega bazena v naselju. Najmlajše nadobudneže pa čakata otroška igralnica in Bollo klub z animacijskim programom v angleškem jeziku.

Za pregledovanje vaše e-pošte in brskanje po spletu pa bo za vas poskrbela brezplačna brezžična internetna povezava (Wi-Fi).

Parkirišče je zagotovljeno v garaži (eno parkirno mesto na apartma) oz. na zunanjih razpoložljivih parkiriščih.

Ponudba objekta

  • Wi-Fi
  • Domače živali
  • Posteljnina
  • Brisače
  • Končno čiščenje
  • Otroška posteljica
  • Vodni park
  • Notranji bazen
  • Shramba za prtljago

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Close Menu