Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Septemberski oddih v BIOGRADU (Hrvaška)

AKTIVNE POČITNICE

14. september | 5 dni (4 nočitve) | avtobus

  1. dan: Jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v BIOGRAD na moru in namestitev v hotelu Adria***. Čas za kopanje, prvi sprehod v živahno mestno jedro … Večerja in nočitev.      
  2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski avtobusni izlet  na OTOK MURTER in v VODICE (vožnja čez most na otok Murter in nekaj prostega v istoimenskem mestecu, nato krajši ogled centra Vodic). Povratek v hotel in koriščenje storitev all inclusiva. Nočitev.
  3. dan: Zajtrk. Prosto v hotelu na bazi all inclusive. Individualne aktivnosti v Biogradu ali okolici. Možnost organiziranega izleta s turistično ladjico na KORNATE. Nočitev.
  4. dan: Po zajtrku sledi prost dan v hotelu na bazi all inclusive. Čas za kopanje in razne aktivnosti (po želji možen izlet v ŠIBENIK in na SLAPOVE KRKE). Nočitev v hotelu.
  5. dan: Zajtrk. Slovo od hotela in krajša vožnja v ZADAR. Ogled starega jedra s cerkvijo sv. Donata, sprehod do znamenitih »orgel« in nekaj prostega časa v mestu. Vožnja po avtocesti proti Bosiljevu in povratek v Slovenijo v kasnejših popoldanskih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.  

Hotel ADRIA*** leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon). Hotel razpolaga z dvema zunanjima bazenoma, notranjim bazenom in savno, masažnim salonom, wellness centrom, manjšim fitnesom, barom, konferenčno dvorano in restavracijo.

CENA: 265 EUR pri najmanj 40 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: 4 x all inclusive z nastanitvijo v sobah classic 1/2 TWCB***, izlet na otok Murter in v Vodice, ogled Zadra, prevoz s turističnim avtobusom, animacijo, slovenskega predstavnika in celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
– za sobo 1/1 = 60 €,
– za sobo superior = 20 €/osebo,
– za izlet z ladjico na Kornate, za izlet v Šibenik in na slapove Krke …  

POPUSTI:
– otroci do 7. leta na 3. ali 4. ležišču 70%,
– otroci od 7.–12. leta na 3. ali 4. ležišču 30%,
– 3. oseba v sobi 10%.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

Close Menu