Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

The Grand Marina 5*

Posebnosti

  • Nov hotel verige Red Sea Hotels,
  • odlična lega,
  • neposredno na plaži.

Dodatno za naše goste

  • Zgodnja prijava,
  • pozna odjava,
  • neposredni prevoz iz letališča do hotela,
  • v sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Lega: Nov hotel verige RED SEA HOTELS je namenjen le odraslim in se nahaja v neposredni bližini sestrskih hotelov THE GRAND PALACE in THE GRAND HOTEL, s katerima si deli zasebno plažo. Mestno središče Hurgade je oddaljeno približno 10 kilometrov in letališče 3 kilometre.

Oprema: Eleganten kompleks z ekskluzivno ponudbo samo za odrasle. Popolnoma nov hotel nudi bleščečo sprejemnico z recepcijo in različnimi trgovinicami. Glavna restavracija, a la carte restavracija, bar ob bazenu in bar na plaži dopolnjujejo hotelsko kulinarično ponudbo. Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo. Možnost koriščenja storitev v sestrskem hotelu THE GRAND HOTEL. V sosednji pasaži GRAND MALL so internetna kavarna, biljardnica, trgovinice, kotiček z vodno pipo, lekarna, različne restavracije in bari ter frizerski salon.

ŠPORT IN ZABAVA: V THE GRAND HOTEL ob doplačilu: savna, jacuzzi, teniško igrišče z razsvetljavo, biljard. Na plaži hotela GRAND HOTEL ponudba vodnih športnih aktivnosti (lokalni ponudniki).

Sobe:

  • Junior suita (DZJ/EZJ) je udobno opremljena in nudi prho, WC, sušilec za lase, mini hladilnik, sat. TV, telefon, sef, klimatsko napravo (sezonsko pogojena), grelec za pripravo čaja ali kave in balkon, teraso ali francoski balkon.
  • Big junior suita (DBJ/EBJ) je enako opremljena, vendar s pogledom na morje.
  • Grand suita (DSD/EDS) je enako opremljena kot junior suita, z dodatnim sedežnim kotom.

Ob rezervaciji treh oseb je v sobi zakonska postelja in pomožno ležišče.

ZA VSE INFORMATIVNE CENE NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Hrana in pijača: All inclusive: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji, čez dan prigrizki, popoldan pecivo, kava in čaj. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače med 10. in 24. uro. Možnost koriščena a la carte restavracij v pasaži GRAND MALL (s predhodno rezervacijo in doplačilom za pijače ter posebne jedi).

Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu, prejmete v kraju letovanja.

Zaradi izjemnega vzdušja veljajo v  hotelu GRAND MARINA posebni pogoji, zato nastanitev za otroke do osemnajstega leta ni mogoča.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ETI