Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

SIVA SHARM ****

TERMIN: tedenski odhodi iz Ljubljane in bližnjih letališč

Posebnosti

  • Neposredno ob morju z osupljivim koralnim grebenom,
  • čudovita lega na ploščadi nad morjem,
  • all inclusive.

Dodatno za naše goste

  • Zgodnja prijava,
  • pozna odjava,
  • neposredni prevoz do hotela (pribl. 10 minut),
  • brezplačen dostop do brezžičnega interneta v Piano baru.

Lega: Hotel se nahaja v zalivu  Sharks Bay in sicer neposredno ob 350 m dolgi prodnati plaži s koralnim grebenom. Dostop do koralnega grebena je mogoč po plavajočem pomolu (priporočamo obutev za v vodo). Brezplačen avtobusni prevoz do 12 kilometrov oddaljenega živahnega središča Naama Bay (potrebna rezervacija).

Oprema: Siva Sharm je udoben hotel s 542 sobami in čudovitim pogledom na ožino Tiran. Udobje v hotelu zagotavljajo velika sprejemnica z recepcijo in sedežnimi koti, brezžična povezava z internetom v Piano Baru, glavna restavracija s teraso, 3 à la carte restavracije (italijanske in kitajske specialitete, ribje jedi z doplačilom), več barov, trgovinice, frizer, amfiteater. V prijetno urejenem vrtu je velik sladkovodni bazenski kompleks (pribl. 2600 m2) s teraso za sončenje in barom s prigrizki. Brezplačna uporaba ležalnikov, podlog in senčnikov. Ob prijavi prejmete v hotelu kartico za brezplačno koriščenje kopalnih brisač.

Šport in zabava: Tenis (uporaba po 16. uri in razsvetljava z doplačilom), odbojka na mivki, nogomet na plaži, pikado, prostor za fitnes in večnamenski prostor. Raznovrsten zabavni in animacijski program, občasne večerne predstave. Ob doplačilu: masaže, savna, hammam , biljard ter ponudba vodnih športov. Na plaži potapljaški center Aquarius Diving.

Sobe

  • STANDARDNA SOBA (DZN/EZN) je okusno opremljena. K opremi spadajo telefon, sef, mini hladilnik, satelitska televizija, klimatska naprava (sezonsko pogojena) ter balkon ali terasa s pogledom na park. V kopalnici so na voljo sušilec za lase, WC, kad ali prha.
  • SUPERIOR SOBA (DZS/EZS) se nahaja v glavni zgradbi in je opremljena enako kot standardna soba, vendar prostornejša.
  • SUPERIOR SOBA S POGLEDOM NA MORJE (DZV/EZV) ima čudovit pogled na Rdeče morje. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli.

Za tretjo in vsako naslednjo osebo je v sobi pripravljeno pomožno ležišče ali raztegljiv kavč.

ZA VSE INFORMATIVNE CENE NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Hrana in pijača: All inclusive s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo. Čez dan prigrizki, kava in čaj ter pecivo. Lokalne alkoholne pijače so v različnih barih na voljo med 10. in 24. uro, brezalkoholne pa 24 ur na dan. Ponudba vina le ob obrokih v samopostrežni restavraciji.

Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov, restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu, prejmete v kraju letovanja. Vse a la carte restavracije s predhodno rezervacijo, nekatere jedi z doplačilom.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ETI