Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Siva Grand Beach 4*+

TERMIN: tedenski odhodi iz Ljubljane in bližnjih letališč

Posebnosti

 • Dolga, počasi padajoča peščena plaža,
 • nakupovalna ulica neposredno pred hotelom,
 • odlično za družine.

Dodatno za naše goste

 • Zgodnja prijava,
 • pozna odjava,
 • neposredni prevoz iz letališča do hotela,
 • v sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Lega: Hotel Siva Grand Beach ima prekrasno, dolgo, počasi padajočo zasebno plažo. Tako je zelo primeren za družine in priljubljen pri številnih stalnih gostih. Središče Hurgade je oddaljeno približno 8 kilometrov in do njega je dnevno organiziran brezplačni avtobusni prevoz.

OPREMA: Udoben hotelski objekt nudi nastanitev v 550 sobah. V osrednji zgradbi se nahajajo prostorna sprejemnica z recepcijo, sedežnimi koti in dve glavni restavraciji. Ob bazenu so restavracija z žarom, kotiček s ponudbo pic ter različni bari. Aqua Center se nahaja neposredno na plaži in nudi možnost športnih aktivnosti (z doplačilom). Prostran sladkovodni bazen (pozimi  ogrevan) s teraso za sončenje in ločenim otroškim bazenom (pozimi ogrevan) je obdan z urejenim vrtom. Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

V sosednjo pasažo SIVA MALL vabijo restavracije, bari in trgovinice (z doplačilom). Tukaj so tudi banka, internet kavarna, lekarna, ambulanta in lepotni salon.

ŠPORT IN ZABAVA: Namizni tenis, biljard, odbojka na mivki, aerobika, vodna gimnastika, nogomet na plaži in vaterpolo. Masaže z doplačilom. Dnevni animacijski program s športnimi aktivnostmi, igrami in tekmovanji. Večerna zabava ob živi glasbi.

SOBE:

 • Bungalov sobe (DZB/EZB) in deluxe sobe (DZX/EZX) se nahajajo v levem in desnem krilu hotelskega naselja ter so porazdeljene v 19 enonadstropnih stranskih zgradbah, s pogledom na vrt. Deluxe sobe so nekoliko večje in bližje plaži. K standardni opremi sob spadajo klimatska naprava (sezonsko pogojena), telefon, sat. TV, sef in mini hladilnik. Kopalnica je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem in sušilcem za lase. Balkon ali terasa, možen tudi francoski balkon.
 • Junior suite (DZJ) se nahajajo v glavni zgradbi in poleg standardne opreme ponujajo sedežni kot in stranski pogled na morje ali bazen. Vse suite imajo balkon ali teraso.
 • Grand suite (DSD) imajo ločen spalni in dnevni prostor ter dva balkona.
 • Družinske sobe (FZ3/FZ4) ponujajo dve ločeni spalnici in se nahajajo v glavni zgradbi.

Za tretjo in vsako naslednjo osebo je v sobi pripravljeno pomožno ležišče ali raztegljiv kavč.

ZA VSE INFORMATIVNE CENE NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Hrana in pijača: All inclusive: samopostrežni zajtrk in večerja v glavni restavraciji ter samopostrežno kosilo v restavraciji na plaži. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro. All inclusive ne zajema sveže stisnjenih sokov, sobne strežbe, polnjenja mini bara, izbranih koktajlov, uvoženih alkoholnih pijač ter ponudbe restavracij v pasaži SIVA MALL.

Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu, prejmete v kraju letovanja.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ETI