Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Sharm Resort ****

TERMIN: tedenski odhodi iz Ljubljane in bližnjih letališč

Posebnosti

  • Vodni tobogan,
  • koriščenje storitev v hotelu Sharm Plaza,
  • all Inclusive.

Dodatno za naše goste

  • Zgodnja prijava,
  • pozna odjava,
  • neposredni prevoz do hotela (pribl. 20 minut),
  • v sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Lega: Sanjska lega s koralnim grebenom Far Garden, ki je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega podvodnega sveta. Do priljubljenega Naama Bay-a s številnimi možnostmi za nakupovanje in zabavo, je približno 6 km, tja pa je dvakrat dnevno na voljo brezplačen hotelski avtobus. Plaža in koralni greben sta oddaljena pribl. 300 m in v souporabi s sestrskim hotelom SHARM PLAZA. Do plaže vodi stopničasta pot. Zaradi koralnega grebena je dostop do morja možen le po plavajočem pomolu in ga priporočamo samo izkušenim plavalcem (priporočamo obutev za v vodo).

Objekt: Udoben hotel s skupno 224 sobami je povezan z elegantnim sosednjim hotelom SHARM PLAZA. Skupaj nudita popolno udobje za sproščujoče počitnice. Sprejemnica z recepcijo v orientalskem slogu se nahaja v sestrskem hotelu SHARM PLAZA, kjer so tudi restavracije, bari in diskoteka. V čudovitem parku sta 2 bazena (en pozimi ogrevan) in dva vodna tobogana. Brezplačni ležalniki, podloge in senčniki ob bazenih in na plaži. Ob prijavi prejmete kartico za brezplačno koriščenje kopalnih brisač.

Šport in zabava: Tenis, squash, prostor za fitnes, spa, namizni tenis, biljard in animacijski program, center vodnih športov, internetna kavarna. Nekatere storitve z doplačilom in lokalnimi ponudniki.

SOBE

  • STANDARDNE SOBE (DZN/EZN) so opremljene s prho, WC-jem, sušilcem za lase, satelitsko televizijo, telefonom, sefom, mini barom (z doplačilom), klimatsko napravo (klimatsko pogojena), balkonom ali teraso oz. francoskim balkonom s pogledom na vrt in bazen. Nastanitev: največ 2 odrasla.
  • SUPERIOR SOBE (DZS/EZS) so enako opremljene kot standardne sobe, ampak prostornejše. Nastanitev: največ 3 odrasli.
  • SUPERIOR SOBE S POGLEDOM NA MORJE (DZV/EZV) ponujajo pogled na morje. Nastanitev: največ 3 odrasli.

Za tretjo in vsako naslednjo osebo je v sobi pripravljeno pomožno ležišče ali raztegljiv kavč.

Cena:

23.05. – Cena: 271€ /os.

30.05. – Cena: 326€ /os.

Hrana in pijača: Hotel zagotavlja all inclusive storitve z zajtrkom, kosilom in večerjo v samopostrežni restavraciji v hotelu SHARM PLAZA. Različni prigrizki, kava, čaj in pecivo so na voljo v baru ob bazenu. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le ob doplačilu.

Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu, prejmete v kraju letovanja

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Close Menu