Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Port Ghalib Resort 4*+

Posebnosti:

 • Teniško igrišče,
 • raj za snorkljanje,
 • vodni tobogan,
 • souporaba sestrskega hotela SIVA PORT GHALIB

Dodatno za naše goste:

 • zgodnja prijava,
 • pozna odjava,
 • neposredni prevoz z letališča do hotela (pribl. 15 minut),
 • v sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Lega: Priljubljen počitniški hotel leži ob sestrskem hotelu SIVA PORT GHALIB. Peščena plaža je oddaljena pribl. 250 m in do nje vodi pot skozi bazenski kompleks.  Do osupljivega koralnega grebena sta speljana dva pomola. Za večje udobje svetujemo uporabo čevljev za v vodo. 10 minut hoje do marine, kjer vas pričakujejo različne trgovinice in bari.

Objekt: Prijeten objekt z glavno zgradbo, elegantno sprejemnico, recepcijo in trgovinicami tvori skupen kompleks s sestrskim hotelom SIVA PORT GHALIB. Ob recepciji sedežni koti in možnost brezplačnega dostopa do interneta. Glavna restavracija, samopostrežna restavracija Lagoon, à la carte restavraciji Cardamon in Fattoush, lokal s ponudbo vodnih pip in različni bari zaokrožujejo gastronomsko ponudbo. V velikem parku je porazdeljenih več zgradb, umetna laguna z morsko vodo in peščeno plažo ter manjši vodni park z dvema vodnima toboganoma, počasno reko in piratskim mostom. Ob bazenu, v laguni in na plaži brezplačni, ležalniki, podloge in senčniki. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

Šport in zabava: Tenis, namizni tenis, biljard, mini golf (ena ura dnevno brezplačno, z rezervacijo), 2-krat tedensko vodena ura snorkljanja. Z doplačilom: različni vodni športi (npr. kajak) z lokalnimi ponudniki, šola potapljanja Aquarius Diving, wellness storitve v luksuznem Red Sea Spa v sosednjem hotelu PALACE PORT GHALIB (savna, parna kopel, hamam, masaže). Čez dan animacija, zvečer različne predstave ali živa glasba.

Sobe

 • Sobe s pogledom na park (DZG/EZG) so sodobno opremljene in imajo prho, WC, sušilec za lase, telefon, satelitsko televizijo, hladilnik, možnost priprave kave in čaja (ob prihodu brezplačno, kasneje z doplačilom), dostop do interneta (z doplačilom) in klimatsko napravo. Opremljen balkon, terasa ali francoski balkon.
 • Sobe s pogledom na laguno (DLZ/ELZ) so enako opremljene in obrnjene proti laguni.
 • Družinske sobe (FZA) so enako opremljene, večje in imajo dve spalnici in skupno kopalnico. Nastanitev: največ 3 odrasli in 2 otroka.

Tretje in vsako naslednje ležišče v sobi je dodatno in ni enakovredno osnovnemu ležišču.

ZA VSE INFORMATIVNE CENE NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

All inclusive: Bogat samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Pozni zajtrk, popoldan prigrizki, sladoled, kava in čaj. Med 10. in 24. uro so na voljo lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače. En-krat tedensko večerja v a la carte restavraciji Lagoon (s predhodno rezervacijo). Z doplačilom: a la carte restavraciji Cardamom in Fattoush (s predhodno rezervacijo), sveže stisnjeni sadni sokovi, kavne specialitete, mini bar, sobna strežba, uvožene alkoholne pijače.

Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu prejmete v kraju letovanja.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ETI