Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Grand Hotel Sharm el Sheikh 5*

TERMIN: tedenski odhodi iz Ljubljane in bližnjih letališč

Posebnosti

  • Veličasten koralni greben,
  • raj za snorkljanje,
  • bogat izbor a la carte restavracij.

Dodatno za naše goste:

  • Zgodnja prijava,
  • pozna odjava,
  • neposredni prevoz z letališča do hotela (pribl. 30 minut),
  • v sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Lega: Luksuzni hotel s petimi zvezdicami se nahaja na rahli vzpetini v počitniškem predelu Ras Um Sid. Z lepe in urejene zasebne plaže se odpira čudovit pogled na morje. Zaradi koralnega grebena, ki sega vse do plaže, je dostop do morja primeren samo za spretne plavalce (priporočamo čevlje za v vodo). Hotel zaradi stopnic in teras ni primeren za osebe na invalidskem vozičku ali otroške vozičke.

Objekt: Udoben hotel s pogledom na Rdeče morje in znameniti otok Tiran ima skupno 627 sob. V veliki sprejemnici se nahajata recepcija in lobi bar. Na voljo je samopostrežna restavracija, 6 à la carte restavracij, Pannini corner (ponudba sendvičev), Pool island grill (žar ob bazenu), Crepe & Sweets (palačinke in sladice) in 5 barov. Sredi lepo urejenega vrta je velik bazenski kompleks, ki ga sestavlja 8 sladkovodnih in 2 otroška bazena s terasami za sončenje, senčniki in ležalniki. Ob prijavi v hotelu prejmete kartico za koriščenje brezplačnih kopalnih brisač.

Šport in zabava: Namizni tenis, odbojka na mivki, biljard, aerobika, vodna gimnastika, tečaj trebušnega plesa in arabščine (glede na razpoložljivost). Dnevni animacijski program: šport, igre in tekmovanja, občasno ob večerih živa glasba. Brezplačen avtobusni prevoz do Naama Bay.

Sobe

  • STANDARDNE SOBE (DZ/EZ) se nahajajo na obeh straneh hotela in imajo balkon ali teraso, prho, WC, klimatsko napravo (sezonsko pogojena), telefon, satelitsko televizijo, sef, sušilec za lase in mini hladilnik. Nastanitev: največ 2 odrasla in 1 otrok.
  • JUNIOR SUITE (DZJ/EZJ) so večje in opremljene z dodatnim sedežnim kotom, prav tako pa ponujajo pogled na park ali morje. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli in 1 otrok.
  • DRUŽINSKE SOBE (FZ4/FZ5) se nahajajo v Grand Mall-u. Imajo spalnico in ločen dnevni prostor, kjer so dodatna ležišča za otroke. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli in 1 otrok.

Za tretjo in vsako naslednjo osebo je v sobi pripravljeno pomožno ležišče ali raztegljiv kavč.

ZA VSE INFORMATIVNE CENE NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Hrana in pijača: Hotel nudi all inclusive storitve s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo v restavracijah SHARM, EL SHEIKH in REEF (sezonsko pogojeno). Čez dan prigrizki, palačinke, kava in čaj ter pecivo.  Raznolika ponudba jedi v a la carte restavracijah (s prehodno rezervacijo in delno z doplačilom). Lokalne brezalkoholne pijače se stržejo v kozarcih in so na voljo 24 ur na dan, alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le ob doplačilu.  Za sveže stisnjene sadne sokove, kavne specialitete, ustekleničene pijače, mini bar, posebne jedi in posebne dogodke je potrebno doplačilo.

Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu, prejmete v kraju letovanja.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ETI