Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Ghazala Gardens ****

TERMIN: tedenski odhodi iz Ljubljane in bližnjih letališč

Posebnosti:

  • Priljubljen pri stalnih gostih,
  • lega v zalivu Naama Bay,
  • dobro izhodišče za nakupovanje in zabavo.

Dodatno za naše goste

  • Zgodnja prijava,
  • pozna odjava,
  • neposredni prevoz z letališča do hotela (pribl. 15 minut),
  • v sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Lega: Hotel v nubijskem stilu leži neposredno v prelepem zalivu Naama Bay, ki je središče kraja Sharm el Sheikh. Od sestrskega hotela Ghazala Beach in tamkajšnje čudovite, počasi padajoče peščene plaže ga loči le cesta. V neposredni bližini številne restavracije in kavarne na promenadi ob plaži.

OBJEKT: V prostorni glavni zgradbi se nahajajo sprejemnica z recepcijo, lobi bar (odprt 24 ur na dan, storitve na voljo ob doplačilu), kotiček z dostopom do interneta (ob doplačilu) in manjša knjigarna. Po urejenem vrtu je porazdeljenih več dvonadstropnih zgradb, v katerih je 280 udobnih dvoposteljnih sob. H kopanju vabi čudovit bazenski kompleks z umetno peščeno plažo in ločenim otroškim bazenom. Pozimi je en bazen ogrevan. Ležalniki, podloge in senčniki so ob bazenih in na plaži brezplačni. Ob prijavi v hotelu prejmete kartico za koriščenje brezplačnih kopalnih brisač. Za kulinarično razvajanje je poskrbljeno v brazilsko-južnoameriški restavraciji O Fogo, v mehiški restavraciji s ponudbo tortilj in italijanski restavraciji s ponudbo svežih pic ter testenin.

Šport in zabava: Biljard, namizni tenis, vodna gimnastika. Z doplačilom šola potapljanja.

Sobe

  • STANDARDNA SOBA (DZ/EZ) meri 28 m2 in je opremljena s klimatsko napravo (sezonsko pogojeno), mini hladilnikom, sefom, satelitsko televizijo, balkonom in kavčem, ki ga je mogoče spremeniti v ležišče. Kopalnica je opremljena s kadjo ali prho, sušilcem za lase in WC-jem. Nastanitev: največ 2 odrasla in 1 otrok.
  • JUNIOR SUITA (DZJ/EZJ) meri 38 m2 ter ima enako opremo kot standardna soba, vendar je prostornejša. Nekatere junior suite imajo neposreden dostop do bazena. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli (dodatno ležišče).
  • JUNIOR SUITA Z NEPOSREDNIM DOSTOPOM DO BAZENA (DJP/EJP) je enako opremljena kot junior suita in ima neposredni vstop v bazen.

ZA VSE INFORMATIVNE CENE NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Hrana in pijača: All inclusive s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo. Popoldan prigrizki, kava in čaj. Različne tematske večerje s kuhinjo na prostem. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro ter so postrežene v kozarcih.

Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu (npr. sveže stisnjeni sadni sokovi, kavne specialitete, mini bar, sobna strežba,…) prejmete v kraju letovanja.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ETI