Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Ghazala Beach ****

Posebnosti

  • Ob peščeni plaži,
  • neposredno ob promenadi Naama Bay.

Dodatno za naše goste

  • Zgodnja prijava,
  • pozna odjava,
  • neposredni prevoz z letališča do hotela (pribl. 15 minut),
  • v sprejemnici in ob bazenu brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Lega: Hotel Ghazala Beach se nahaja ob dolgi obalni promenadi Naama Bay, ki ponuja številne možnosti za nakupovanje in zabavo ter je idealno izhodišče za pestre in zanimive počitnice. Resort leži neposredno ob zasebni peščeni plaži.

Objekt: Hotel vas bo navdušil z vrtovi in zelenimi površinami. V glavni stavbi se nahajajo sprejemnica z recepcijo in barom, lounge in internetna kavarna (ob doplačilu). V bližini glavne restavracije je manjši nakupovalni center. Sredi urejenega vrta se nahajata velik bazen z ločenim otroškim bazenom in dodaten ogrevan bazen. Brezplačni ležalniki, podloge in senčniki ob bazenih in na plaži. Ob prijavi prejmete kartico za brezplačno koriščenje kopalnih brisač. Pri baru ob bazenu strežejo osvežilne pijače in koktajle. V glavni restavraciji vas  razvajajo z mednarodnimi jedmi. Ob priljubljeni obalni promenadi se nahajajo à la carte restavracije: Tam Tam z orientalsko kuhinjo, Bierwagen s švicarskimi specialitetami, picerija Da Franco in restavracija Kokai, ki vas bo razvajala z odličnimi kitajskimi in japonskimi specialitetami. Ob poldnevu BEACH BAR vabi na majhne prigrizke ali osvežilne pijače, ob večerih pa lahko tukaj uživate ob odličnih ribjih jedeh in živi glasbi. Osvežilen sladoled je na voljo v Ice Cream Corner in sveže stisnjeni sadni sokovi v baru Tutti Frutti.

Šport in zabava:  Sprostite se v wellness centru Grand Spa s prostorom za fitnes, savno, masažami, masažnim bazenom, frizerskim in lepotnim salonom (vse z doplačilom).

Sobe:

  • STANDARDNE SOBE (DZ/EZ) se nahajajo v glavni zgradbi in v bungalovih. Vse sobe so opremljene s prho, WC-jem, klimatsko napravo (sezonsko pogojeno), satelitsko televizijo, telefonom in mini hladilnikom. Nastanitev: največ 3 odrasli.
  • BUNGALOVI OB BAZENU (DPB/EPB) se nahajajo ob bazenu in so malce manjši. Vsi so opremljeni s kadjo ali prho, WC-jem, klimatsko napravo (odvisno od sezone), satelitsko televizijo, telefonom in mini hladilnikom ter imajo balkon ali teraso. Nastanitev: največ 2 odrasla.

ZA VSE INFORMATIVNE CENE NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Za tretjo in vsako naslednjo osebo je v sobi pripravljeno pomožno ležišče ali raztegljiv kavč.

Hrana in pijača: Hotel nudi polpenzion, ki vključuje bogat samopostrežni zajtrk in večerjo v glavni restavraciji.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ETI