Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Luna aparthotel 3*

od 19. 2. 2019 do 28. 4. 2019

10% POPUST NA SPAR PLUS KARTICO

Malta je največji otok v arhipelagu v osrednjem Sredozemlju, približno 80 km južno od italijanskega otoka Sicilije prek Malteškega kanala. Malta je vzhodno od svojih sestrskih otokov Gozo in Comino. Leži na plitki polici, šelfu, ki je nastala na visokem kopenskem mostu med Sicilijo in severno Afriko, ki je postala osamljena, ko se je morska gladina po zadnji ledeni dobi povišala. Malta zato leži na območju med evrazijsko in afriško tektonsko ploščo.

Vreme na Malti je stabilno, z vročimi in suhimi poletji. Jesen je topla in vlažna, zime so mile. Povprečna letna temperatura skozi vse leto je 18° Celzija. Celo pozimi redko pade pod 10° Celzija.

Luna aparthotel 3* (naša ocena 3*Superior)

Lokacija: Apartmajski kompleks se nahaja v idiličnem mestecu Mellieha na severnem delu otoka. Do zaliva Mellieha, največje in najbolj priljubljene peščene plaže na Malti, je oddaljen 400 m. Ponuja 160 apartmajev z opremo za samostojno pripravo hrane. Kompleks ima 2 velika bazena, številne bare ter restavracije. 

Bazeni: bazen Twilight je idealen za družine z otroki. Ponuja varno in zabavno okolje, skupaj s storitvami iz bazenskega Twilight bara, kjer so hrana in osvežilne pijače na voljo ves dan. Na voljo je tudi plitvo območje za najmlajše otroke. Sky Lounge & Pool ponuja bazenski del na strehi kompleksa izključno za odrasle, da se lahko sprostijo v mirnem območju. Območje VIP ponuja popolno sprostitev z razkošnimi paviljoni in masažnim bazenom.

Gostinska ponudba: 3 restavracije v sklopu nastanitve. Twilight Restaurant, Don Tonino, Sky Lounge & Pool. V restavraciji s panoramsko teraso organizirajo tematske večere. Poskrbljeno je tudi za zabavni program v živo.

Internet: brezplačno WiFi povezavo lahko uporabljate v preddverju.

Ostala ponudba: v sklopu nastanitve  je manjša, vendar dobro založena in cenovno ugodna trgovina z živili, izkoristite pa lahko tudi popust v potapljaškem centru Scuba diving center.

Plaža: oddaljenost do najbolj priljubljene Mellieha Bay plaže je 400 m.

Apartmaji: Studio apartma z malo kuhinjo, velikost cca. 24 m2. Superior apartma z eno spalnico, kuhinjo, velikost 32 m2.  Apartma z dvema spalnicama oziroma družinski apartma, ima velik skupni prostor s kuhinjo, dve spalnici, kopalnico, balkon  v velikosti 60 m2. Nekateri apartmaji imajo pogled na morje.

Storitev: Najem, bogat samopostrežni zajtrk in strežena večerja z izborom menijev.

 

Ponudba – Luna aparthotel 3*/cena na aranžma na osebo

Storitev, termin

30. 4. – 4. 5. 2019

 

Cena s SPAR plus kartico

Popust s SPAR plus kartico

Redna cena

Apartma – studio za 2 osebi

 

 

 

najem

1/2

419,00 EUR

10 %

466,00 EUR

Apartma – studio za 3 osebe

1/2+1

399,00 EUR

10 %

444,00 EUR

Apartma za družine (1 spalnica ter dodatno 2 postelji skupnem prostoru)

1/2+2

399,00 EUR

10 %

444,00 EUR

Apartma za družine z 2 spalnicama

1/4

409,00 EUR

10 %

455,00 EUR

Cena vključuje:

  • povratni letalski prevoz iz Ljubljane,
  • letališke takse,
  • 4x nočitev v izbranem tipu sobe,
  • 4x izbrano storitev.

Doplačilo: agencijska prijavnina 12€/na prijavo

Doplačilo po želji v agenciji na osebo: Povratni transfer od letališča do hotela in nazaj 10€/osebo.

Doplačilo v kraju: ekološka taksa od 18 let 0,50 € na osebo na nočitev.

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programov in so na voljo na spletni strani www.britannia-tours.si ter v poslovalnici Britannia tours, v Celju.

Close Menu