Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

PRVOMAJSKE POČITNICE NA MALTI
LUNA APARTHOTEL 3* (naša ocena 3*S)

Odhod: 30. april 2019 (5 dni/4 noči)

Lokacija: Apartmajski kompleks se nahaja v idiličnem mestecu Mellieha na severnem delu otoka. Do zaliva Mellieha, največje in najbolj priljubljene peščene plaže na Malti, je oddaljen 400 m. Ponuja 160 apartmajev z opremo za samostojno pripravo hrane. Kompleks ima 2 velika bazena, številne bare ter restavracije. 

Bazeni: bazen Twilight je idealen za družine z otroki. Ponuja varno in zabavno okolje, skupaj s storitvami iz bazenskega Twilight bara, kjer so hrana in osvežilne pijače na voljo ves dan. Na voljo je tudi plitvo območje za najmlajše otroke. Sky Lounge & Pool ponuja bazenski del na strehi kompleksa izključno za odrasle, da se lahko sprostijo v mirnem območju. Območje VIP ponuja popolno sprostitev z razkošnimi paviljoni in masažnim bazenom. 

Gostinska ponudba: 3 restavracije v sklopu nastanitve. Twilight Restaurant, Don Tonino, Sky Lounge & Pool. V restavraciji s panoramsko teraso organizirajo tematske večere. Poskrbljeno je tudi za zabavni program v živo. Internet: brezplačno WiFi povezavo lahko uporabljate v preddverju. 

Ostala ponudba: v sklopu nastanitve  je manjša, vendar dobro založena in cenovno ugodna trgovina z živili, izkoristite pa lahko tudi popust v potapljaškem centru Scuba diving center. 

Plaža: oddaljenost do najbolj priljubljene Mellieha Bay plaže je 400 m. 

Apartmaji: Studio apartma z malo kuhinjo, velikost cca. 24 m2. Superior apartma z eno spalnico, kuhinjo, velikost 32 m2.  Apartma z dvema spalnicama oziroma družinski apartma, ima velik skupni prostor s kuhinjo, dve spalnici, kopalnico, balkon  v velikosti 60 m2. Nekateri apartmaji imajo pogled na morje. 

Storitev: Najem, bogat samopostrežni zajtrk in strežena večerja z izborom menijev.

 

LUNA APARTHOTEL 3* / cena na aranžma na osebo

Apartma

 STORITEV

30.4.-4.5.2019

Studio za 2 osebi

 

POLPENZION

479 €

Apartma Superior  (3 osebe )

 

479 €

Apartma za družine (2 -5 oseb)

 

479 €

Cena za otroka 2-12 let

 

419 €

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke takse in pristojbine, 4x nočitev v izbranem tipu sobe, 4x izbrano storitev, predstavnik na destinaciji.

DOPLAČILO PO ŽELJI V AGENCIJI na osebo: Povratni transfer od letališča do hotela 10€/osebo.

DOPLAČILO V KRAJU na osebo: ekološka taksa od 18 let 2€/osebo za celotno bivanje.


SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

Close Menu