Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

PRAZNIČNI ZAGREB

14., 21. in 28. december 2019 (1 dan)
ali po želji skupine

Doživite praznične čare v srcu Zagreba. Pustite se zapeljati čarobnim lučkam, številnim okraskom, predstavi živih jaslic, omamnemu vonju kuhanega vina in raznih čajev…. Vse to in še več boste doživeli, če se nam pridružite na izletu v hrvaško prestolnico.

Pozni dopoldanski odhod iz Celja, Ljubljane in Novega Mesta, ter vožnja z vmesnimi postanki do Zagreba. V centru mesta vas bo pričakal lokalni vodnik s katerim si boste v dveh urah ogledali nekaj najpomembnejših znamenitosti mesta, kot so Sabor, Banski dvori, cerkev Sv. Marka, Lotrščak, Kamnita vrata, katedralo, Gornji in Donji grad z vzpenjačo in za konec, za ta čas, čarobni trg Bana Jelačiča. Na trgu vsako leto nastopajo številne glasbene in plesne skupine. Iz bližnjih stojnic pa prijetno diši po kuhanem vinu in odličnih klobasicah. Po vodenem ogledu mesta, boste imeli več kot dovolj časa za obisk prazničnih tržnic, čarobnih parkov, prireditvenih dogodkov ter ogled katerega izmed kar 34 zagrebških muzejev. Eden najatraktivnejših in inovativnih muzejev, ne samo v hrvaški, pač pa tudi v Evropi, ki je tudi prejel evropsko nagrado za inovativnost, je vsekakor Muzej Prekinjenih zvez. Le ta, zanimiv in precej poseben muzej, ki je nastal iz potujoče razstave o propadlih vezah in njihovih ostankih. Za razliko od »destruktivnih« samo pomočniških napotkov kako se opomoči po propadli zvezi, Muzej prekinjenih zvez daje vsakemu priložnost, da čustveni zlom prebrodi na kreativen način z donacijo v zbirko muzeja. Neglede na motiv donacije muzeju, se je ljudem priljubil takšen način izpovedi o preteklih in prekinjenih zvezah.

Zvečer, ko boste v celoti doživeli praznični Zagreb, pa se boste odpeljali proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

CENA na osebo pri minimalno 45 potnikih:

 • vstop Celje 22 €

 • vstop Ljubljana 20 €

 • vstop Novo Mesto 18 €

CENA VKLJUČUJE:

 • avtobusni prevoz po programu iz Celja, Ljubljane in Novega Mesta,
 • ogled Zagreba z Lokalnim vodnikom,
 • zunanje oglede po programu,
 • slovensko spremstvo,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • DDV in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA PO ŽELJI ob prijavi na osebo:

 • zavarovanje za tujino z asistenco glede na ponudbo na dan prijave,
 • zavarovanje rizika odpovedi 7 €.

DOPLAČILO PO ŽELJI na poti na osebo:

 • vstopnina v muzej Prekinjenih zvez 40 KN.

POMEMBNO: obvestilo o točni uri in kraju odhoda potniki prejmejo 7 do 5 dni pred odhodom. Ob rezervaciji je mogoče podati neobvezujočo željo na katerem sedežu želite sedeti. V primeru manjšega števila od 45 potnikov, si pridržujemo pravico do odpovedi aranžmaja ali do združevanja aranžmajev. Minimalno število potnikov za odhod z določenega vstopnega mesta je 8. V primeru manjšega števila potnikov si pridržujemo pravico do odpovedi prevoza iz določenega kraja. Potniki v tem primeru niso upravičeni do odpovedi aranžmaja, ampak morajo vstopiti na vnaprej določenih potrjenih vstopnih mestih.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Close Menu