Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

POČITNICE na SEJŠELIH

ODHOD: 24. oktober (visoka sezona),
8 dni, letalo

1. dan: Organiziran transfer iz Slovenije (Maribora, Celja oz. Ljubljane) do enega bližnjih letališč (Benetke, Dunaj ali pd.) oz. zbor potnikov na letališču. Popoldanski ali večerni polet s prestopanjem proti Afriki.

2. dan: Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Predvidoma opoldanski pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk in če bo čas še prosto za zadnje kopanje. Predvidoma opoldansko slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala proti Evropi z enim prestopanjem.

8. dan: Jutranji pristanek na enem bližnjih letališč. Zaključek potovanja oz. še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja oz. Maribora.

 

CENA
od 1.660 EUR pri najmanj 25 potnikih

od 1.770 EUR pri najmanj 15 potnikih

od 1.880 EUR pri najmanj 10 potnikih

 

CENA VKLJUČUJE: polet bližnje letališče-Sejšeli-bližnje letališče (z enim prestopanjem), vse letališke takse (v višini cca 370 EUR), 5 x nočitev v zajtrkom v sobah 1/2 TWC, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), organiziran transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do bližnjega letališča (če so to Benetke, Dunaj ali pd.), spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.

MOŽNA DOPLAČILA:
– za visoko sezono (za odhoda 24.4. in 24.10.) = 50 EUR/osebo,
– za sobo 1/1 = 290 EUR,
– za polpenzion = 150 EUR/osebo (5 večerij),
– za celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 85 EUR/osebo,
– za celodnevni kombiniran izlet s hitro ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = cca. 215 EUR,
– za namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy***** (namesto v hotelu Coral Strand) = 330 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC-morska stran (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 185 EUR).

POPUSTI (ob razpoložljivosti ustreznega tipa sob): za otroka do 12. leta v sobi skupaj z dvema odraslima (1 ali 2 otroka) = -25%, za otroka od 12. do 15. leta v sobi z dvema odraslima = -10%, – za tretjo odraslo osebo v sobi = -5%.

OPOMBE: V času objave programa letalski poleti še niso bili potrjeni, zato je možen zamik datuma tudi za dan ali dva, oz. manjša prerazporeditev programa, kar ne bo vplivalo na vsebino programa.

V primeru poleta iz Ljubljane, Zagreba, Trsta ali Gradca, transfer do letališča ni vključen v ceni (doplačilo po želji v tem primeru = 35 EUR za povratni transfer).

Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. V primeru poleta iz Sejšelov nazaj (7. dan) v jutranjih ali dopoldanskih urah, je možen prihod domov še isti dan (cena se zaradi tega ne spremeni).

INDIVIDUALNI ODHODI: možni so tudi samostojni odhodi v terminu po vaši izbiri (izven terminov organiziranih odhodov). Cene v tem primeru že od 1.440 EUR/osebo (vključen letalski polet, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu Coral Strand in transfer iz letališča do hotela).

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

SJK