Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

HOTEL TOPAZ 3* SAINT PAUL'S BAY

Odhod vsak torek: 25.junij – 17.september 2019 (7 noči)

Lokacija: hotel se nahaja v mirnejšem predelu Saint Paul’s Bay, cca. 700 m od glavnega trga in promenade Bugibbe. Cca. 300 m od hotela se nahaja avtobusno postajališče od koder se lahko odpeljete naprej proti severu otoka ali proti glavnemu mestu. Hotel slovi po prijaznem osebju in odličnem razmerju med kvaliteto in ceno.
Bazen/i: zunanji bazen s teraso za sončenje opremljeno z brezplačnimi ležalniki za goste hotela. V hladnejših mesecih je gostom hotela na voljo ogrevan notranji bazen.
Dodatna ponudba: soba z igralnimi avtomati na žetone,  manjša trgovina.
Gostinska ponudba: samopostrežna restavracija, picerija (odprta v večernih urah), bar ob bazenu, avtomati z vročimi in hladnimi napitki
Internet: brezplačna brezžična internetna povezava v recepciji hotela ali za doplačilo v hotelski sobi.
Plaža: skalnata plaža cca. 800 m od hotela. V poletni sezoni 2019 hotel svojim gostom nudi brezplačen prevoz do priljubljene plaže Mellieha.
Sobe: hotel razpolaga s 326 sobami v treh medsebojno povezanih stavbah. Vse sobe imajo klimo, televizijo, sef, manjši hladilnik, grelec vode za pripravo toplih napitkov, brezžični internetni dostop za doplačilo, kopalnico (prha ali kad, toaleta, sušilec za lase) in 2 ločeni postelji. Sobe so prostorne in primerne tudi za družine.
Storitev: hotel nudi svojim gostom samopostrežne obroke (zajtrk, kosilo in večerja).
Wellness: za doplačilo.


CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke takse, 7x nočitev v izbranem tipu sobe, 7x izbrano storitev, povratni transfer, predstavnika na destinaciji.

DOPLAČILO ZA POLPENZION: 12€ na osebo

DOPLAČILO V KRAJU na osebo: ekološka taksa od 18 let 0,50€ na dan po osebi.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici. Tel: +386 (0)8 201 4990.

Close Menu