Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Santana Hotel 4*, St. Paul's Bay, Malta

Naša ocena: Naša ocena:
Ocene spletnih portalov:
 • Dobra lokacija.
 • Hitra postrežba.

Nastanitev je od plaže oddaljena 5 minut hoje. Hotel Santana ponuja panoramski razgled in strešni bazen s pogledom na morje ter na pokrajino ob zalivu sv. Pavla. Obmorsko sprehajališče je od hotela oddaljeno 150 m. Do obmorskega sprehajališča in različnih trgovin, barov ter restavracij je le kratek sprehod. Tudi do peščene in skalnate plaže se lahko sprehodite v manj kot 5 min. Državni akvarij je oddaljen le 600 m stran.

Bazen/i: hotel ima bazen na strehi in tri terase za sončenje, s pogledom na morje in bližnje hribe. Zunanji bazen in bar sta odprta od maja do oktobra. Notranji bazen je odprt vso leto.

Gostinska ponudba:

 • Moirre restavracija, ki vam postreže s hladnimi in toplimi jedmi pri zajtrku ter continentalnimi jedmi pri kosilu in večerji.
 • Cafe Castagna je kavarna, ki Vam postreže kavico na idilični terasi, vse dni v tednu.
 • Pool bar je lociran na strehi hotela in Vam ponuja 360 stopinjsko panoramo. Odprt je samo v poletnih mesecih.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Internet: gostom je na voljo brezplačni brezžični internet v celotnem hotelu.

Lokacija: hotel je oddaljen 25 minut od letališča in glavnega mesta Valetta. V bližini se nahaja tudi promenada za večerne sprehode, ter veliko trgovin in kavarn za sproščanje. V bližini je akvarij. Vredna ogleda je tudi Popajeva vas.

Ostala ponudba: hotel nudi svojim gostom tudi ogled Zazen vrta, ki je nova pridobitev v sklopu hotela. Lahko si ogledajo več vrst sredozemskih in tudi eksotičnih rastlin.

Plaža: skalnate in peščene plaže so oddaljene le nekaj minut od hotela.

Sobe: vse sobe in hotelski apartmaji imajo …. kopalnico (prho in toaleto, sušilnik za lase), TV, klimo, radio.

 • »economy« soba gostom ponuja sredozemski pridih, so ene izmed najmanjših sob v hotelu.
 • Sobe imajo vse veliko okno.
 • standardne sobe so povečini dvoposteljne z izjemo nekaterih troposteljnih. Vse imajo
 • »comfort« sobe so nova pridobitev v hotelu, z modernim pohištvom ter minibarom.
 • družinske sobe so večinoma opremljene z 4 posteljami, vse imajo balkon in vse so nekadilske. Opremljene so s hladilnikom, ter majhnim kuhališčem za kavo.
 • hotelski apartmaji so opremljeni z najbolj udobnim pohištvom, ter mehkimi posteljami. Vse sobe imajo balkon, del kuhinje ter telefon.
 • luksuzni hotelski apartma se nahaja na vrhu hotela z neverjetnim pogledom s terase. Opremljen z vso opremo, za najboljše počutje njihovih gostov.

Storitev: hotel ponuja zajtrk z večerjo, ob nekaterih dnevih tudi kosilo. Za zajtrk pripravijo samopostrežni hladni in topli bife, kosila in večerje pripravijo po lokalnih specialitetah in morski hrani, zadovoljni bodo tudi vegetarijanci, saj imajo pestro izbiro vegetarijanskih jedi.

Wellness: v sklopu hotela je tudi Indigo Wellnes Center, ki gostom ponuja masaže, jacuzzi, hidroterapije, savno ter fitnes.