Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Preluna Hotel & Spa 4*, Sliema, Malta

Naša ocena: Naša ocena: 3,5
Ocene spletnih portalov:
 • Booking.com: 7,3 od 10
 • Tripadvisor: 3,5 od 5
 • Odlična lokacija za izlete po otoku in z ladjico.
 • Neposredna bližina nakupovalnih središč in trajektne povezave z Valletto.

Pomembno: zaradi obnovitvenih del v poletni sezoni 2018 gostom nista na razpolago bar The Skyroom Penthouse in The Feelgood Wellness Spa center.

Bazen/i: : zunanji bazen z morsko vodo v sklopu hotelskega Beach Cluba. Notranji bazen z ogrevano sladko vodo v sklopu hotelskega The Feelgood Wellness Spa centra.

Dostopnost za invalide: vsa nadstropja hotela so dostopna z dvigalom. The Feelgood Wellness Spa center je dostopen le po stopnicah.

Dodatna ponudba: popolnoma opremljen fitnes v sklopu hotelskega Feel Good Wellness Spa centra.

Gostinska ponudba: samopostrežna restavracija “The Triton”, ki služi kot glavna restavracija za zajtrk, kosilo in večerjo. A la carte italijanska restavracija Scinatusi v sklopu hotela. A la carte japonska restavracija Sakura v bližini hotela. A la carte restavracija v sklopu Beach Cluba s ponudbo jedi z žara. Bar The Skyroom Penthouse se nahaja v najvišjem nadstropju hotela in ponuja čudovit razgled na promenado in morje. Bar La PIazza se nahaja v pritličju poleg hotelske recepcije. Bar Cafe Sakura se nahaja v sklopu japonske restavracije v bližini hotela.

Internet: gostom je na voljo brezplačni brezžični internet v celotnem hotelu.

Lokacija: hotel se nahaja ob priljubljeni obmorski promenadi. Pred hotelom je avtobusno postajališče, ki povezuje Slimo z vsemi ostalimi letoviškimi kraji.

Ostala ponudba: sončna terasa s čudovitim pogledom na promenado in morje v zgornjem nadstropju ene od hotelskih zgradb. Terasa je opremljena z ležalniki, na njej je pa tudi jacuzzi z ogrevano vodo. Mini golf z 9 luknjami se nahaja na zgornjem nadstropju ene od hotelskih zgradb. Hotel prav tako ponuja organizirane potapljaške izlete ter brezplačne poskusne potope v zunanjem hotelskem bazenu.

Plaža: v neposredni bližini je urejena skalnata javna plaža. Gostom hotela pa je omogočen brezplačni vstop v hotelski “Beach Club” z zunanjim bazenom s slano vodo. V Beach Clubu so gostom brezplačno na razpolago kopalne brisače in ležalniki.

Sobe: hotel razpolaga s kupno 280 prostornimi sobami in hotelskimi apartmaji. Vse sobe imajo 2 postelji (skupaj ali ločeni), klimo, stropni ventilator, manjši hladilnik, grelec vode za pripravo toplih napitkov, sušilec za lase, televizijo, sef (za doplačilo), kopalnico (prha ali kad, toaleta),

 • standardne sobe imajo pogled na zadnji del hotela ali sosednje ulice in zgradbe,
 • standardne sobe z balkonom imajo pogled na zadnji del hotela ali sosednje ulice in zgradbe ter razmeroma prostoren balkon z vrtnim pohištvom,
 • sobe z balkonom na morsko stran imajo pogled na promenado in morje ter razmeroma prostoren balkon z vrtnim pohištvom,
 • Premium sobe na morsko stran imajo pogled na promenado in morje ter prostoren balkon z vrtnim pohištvom. V sobah je tudi manjša sedežna, ki se lahko raztegne v dodatno ležišče,
 • družinski hotelski apartmaji imajo pogled na zadnji del hotela ali sosednje ulice in zgradbe. Sestavljata jih 2 medsebojno povezani sobi s skupno kopalnico. Glavna spalnica ima tudi razmeroma prostoren balkon z vrtnim pohištvom,
 • Junior hotelski apartma ima pogled na promenado in morje ter razmeroma prostorno teraso z vrtnim pohištvom. Sestavljajo ga spalnica, kopalnica in dnevna soba z zofo, ki se lahko spremni v dodatno ležišče,
 • Executive hotelski apartma ima čudovit pogled na promenado in morje ter 2 prijetno urejeni terasi. Sestavljajo ga prostorn spalnica in kopalnica ter prostorna dnevna soba.

Storitev: hotel nudi svojim gostom samopostrežne obroke (zajtrk, kosilo in večerja). Hotel nudi tudi storitev vse vključeno.

Wellness: za doplačilo razne masaže in tretmaji v sklopu The Feelgood Wellness Spa centra znotraj hotela.