Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Sunflower Hotel 3*, Qawra, Malta

LUNA APARTHOTEL 3*, mellieha bay, Malta

Lokacija: Luna se nahaja v idiličnem mestu Mellieha na severnem delu otoka. Do zaliva Mellieha, največje in najbolj priljubljene peščene plaže na Malti, je oddaljena 400m. Ponuja 160 apartmajev z opremo za samostojno pripravo hrane. Kompleks ima 2 velika bazena, številne bare ter restavracije. Mellieha se nahaja v neposredni bližini priljubljene severne plaže in v bližini glavnih krajev in znamenitosti na otoku.

Bazen/i: Družinski bazen Twilight je idealen za družine z otroki. Ponuja varno in zabavno okolje, skupaj s storitvami iz bazenskega Twilight bara, kjer so hrana in osvežilne pijače na voljo ves dan. Na voljo je tudi plitvo območje za mlajše otroke, kjer lahko starši spremljajo svoje otroke.  Sky Lounge & Pool: ponuja bazenski del za odrasle, ki se lahko sprostijo v mirnem območju. Območje VIP ponuja popolno sprostitev z razkošnimi paviljoni in masažnim bazenom.

Gostinska ponudba: 3 restavracije v sklopu nastanitve. Twilight Restaurant, Don Tonino, Sky Lounge & Pool. V restavraciji s panoramsko teraso organizirajo tematske večere. Poskrbljeno je tudi za zabavni program v živo.

Internet: Brezplačen WiFi lahko uporabljate v preddverju.

Ostala ponudba: V sklopu nastanitve  je manjša trgovinica z živili, izkoristite pa lahko tudi popust v potapljaškem centru Scuba diving center.

Plaža: oddaljenost do najbolj priljubljene Mellieha Bay plaže je 400m.

Apartmaji: Apartma –Studio z malo kuhinjo, velikost 24m2. Superior apartma z eno spalnico, kuhinjo, velikost 32m2.,  Apartma z dvema spalnicama oziroma družinski apartma, ima velik skupni prostor s kuhinjo, dve spalnici, kopalnico, balkon  v velikosti 60m2. Nekateri apartmaji imajo pogled morje.

Storitev: Polpenzion; bogat buffet zajtrk in strežena večerja  z izborom menijev.