Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Sunflower Hotel 3*, Qawra, Malta

BUCCANEERS BOUTIQUE GUEST HOUSE

Lokacija: Nastanitev Buccaneers Boutique Guest House se nahaja v mestu San Pawl il-Baħar, 600 m od plaže Buggiba in 1,2 km od plaže v zalivu Tax-Xama. Priljubljene znamenitosti v bližini nastanitve so Plaža Qawra Point ter akvarij. Letališče je oddaljeno 18 km.

Ostala ponudba:  ima restavracijo, sezonski zunanji bazen, bar in brezplačen WiFi. V nastanitvi so na voljo družinske sobe, sprostite pa se lahko na terasi. Nastanitev nudi tudi informacijski pult in shrambo za prtljago.

Sobe: Vse sobe vključujejo klimatsko napravo, kabelsko TV z ravnim zaslonom, hladilnik, grelnik za vodo, prho, sušilec za lase in pisalno mizo. Na voljo sta tudi garderobna omara in zasebna kopalnica.

Gostinska ponudba: V nastanitvi si lahko vsako jutro lahko privoščite kontinentalni ali samopostrežni zajtrk. Možen je tudi polpenzion, strežena večerja.

Priljubljene znamenitosti v bližini nastanitve so Plaža Qawra Point, narodni akvarij Malte in Bugibba Front. Najbližje letališče je mednarodno letališče Malta, ki je 18 km stran. Za doplačilo je na voljo letališki prevoz.

Parom je posebej všeč lokacija