Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Sunflower Hotel 3*, Qawra, Malta

115 The Strand Hotel 3* Superior, Malta

Lokacija: 115 The Strand Hotel and Suites se nahaja v mestu Sliema, ob obali. Ponuja čudovit pogled na Valletto. V bližini lahko najdete avtobusna postajališča in trajektne povezave do Vallete ter ostale izlete z ladjicami. Lokacija je idealna za izlete in aktivne počitnice ter oglede ostalih znamenitosti na otoku. Sprehodite se lahko do nakupovalnega središča Sliema Center. Nasproti hotela je sprehajališče ob morju- riva, ki je zelo priljubljena zaradi kavarn, restavracij, trgovin in barov, kjer se lahko sprostite in uživate v soncu. Zvečer pa je ogromno pestrega dogajanja v celotni okolici.
 
Plaža: Oddaljenost od morja 10 metrov, plaže ni. Najbližja je oddaljena 5 km.
 
Bazen/i: Hotel ima manjši zunanji bazen. NačrtovanI zaključek prenove zunanjega bazena do 1.7. 2019.
 
Dostopnost za invalide: Hotel ima dostop za invalide.
 
Gostinska ponudba:  Restavracija z odlično hrano, continentalni zajtrk z možnostjo polpenziona. Kavarna v sklopu hotela, možnost menijev za posebne dijete-na zahtevo. Bar s prigrizki, zajtrk v sobi. V najvišjem, panoramskem nadstropju hotela je na voljo restavracija z barom.
 
Dodatna ponudba: V sklopu hotela lahko obiščete kavarno in trgovino s spominki. Bankomat, prodaja kart, organizacija izletov, menjalnica, 24-urna recepcija. V najvišjem, panoramskem nadstropju hotela so na razpolago strešni vrt, masažna kad in restavracija z barom. Enkrat na teden je organiziran zabavni program. V okolici lahko najdemo ogromno restavracij, barov in večerne zabave. Ne daleč od hotela je na voljo mini bus.
 
Wellness in rekreacija:  Srednje velika masažna kad se nahaja na strehi zgornji terasi tik izven glavne restavracije. Območje je strogo rezervirano za goste hotela.
 
Sobe: obnovljene leta 2016. Hotel ima na razpolago 83 klimatiziranih sob. Vse sobe imajo na voljo tuš kabino , sušilnik za lase, telefon, satelitska televizija, internetni dostop, klimatska napravo, sef, TV, aparat za čaj/kavo in mednarodni priključek.