Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto
JEZIKOVNI TEČAJI
Slider

Malta je idealna destinacija za učenje angleščine, saj ponuja odlično kombinacijo med učenjem v mednarodnem okolju in številnimi popoldanskimi športnimi aktivnostmi ter ogledi največjih znamenitosti Malte.

Turistične znamenitosti boste našli na vsakem koraku. Številne katedrale, srednjeveške utrdbe, baročne zgradbe, trgovine, muzeji, cerkve se nahajajo v glavnem mestu, ki se imenuje Valletta. Poleg prestolnice, pa otok slovi tudi po tihem mestu in nekdanji prestolnici Mdini ter ribiški vasici Marsaxlokk, kjer lahko opazujete pisane ribiške čolne. Nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na manjša otoka Comino in Gozo. Slednji je z Malto povezan s trajektom in velja za Odisejev otok. Gozo je zelen, ruralen, mističen. Na Cominu pa se nahaja svetovno znana Modra laguna, kjer je bil posnet istoimenski film, prav tako pa tudi film Grof Monte Cristo.

Angleščina kot svetovni jezik je poleg malteščine (oba sta uradna jezika) med 
tamkajšnjimi prebivalci v vsakodnevni rabi, kar pomeni, da komunikacija z domačini ne predstavlja nikakršnih težav. Angleška kolonija je namreč na tem ozemlju pustila velik neizbrisljiv pečat. Poleg ”fish and chips” lokalov in ”londonskih” govorilnic je angleška oblast uveljavila vožnjo po levi strani ceste.

Poleg tega je na Malti ogromno število jezikovnih šol, tako za otroke, mlade in odrasle. Svoje znanje lahko obnovite, nadgradite, izpopolnite in pridobite mednarodno priznani certifikat BCED.

Možne so tudi intenzivne priprave na mednarodne izpite TOEFL, IELTS, TOLES,WEFT, BEC,FCE, CAE, CPE.

Na Malti se izobražujejo tečajniki s celega sveta; nekateri 7 ali 14 dni, velika večina za 4 ali 8 tednov, nekateri celo za več. Pouk obsega vse štiri jezikovne veščine – branje, pisanje, govorjenje in poslušanje. Pri pouku se uporablja ustrezen učbenik, širok nabor učnih materialov in vsebin, tako da je pouk učinkovit in dinamičen, vsebuje zanimive in aktualne teme.

Za vas smo pripravili naslednje aranžmaje jezikovnih tečajev:

  1. PROGRAMI ZA MLADE Ekskluziv v Cirkewwi (Junior program 8 – 12 let, Mladostniki 13 – 16 let)
  2. PROGRAMI ZA MLADE Premium v Bugibbi (Junior program 10 – 16 let, Mladi odrasli 17 – 18 let)
  3. PROGRAMI ZA ODRASLE 18+ v Bugibbi
  4. PROGRAMI ZA ODRASLE 18+ in 25+ v Sliemi

Več o programih jezikovnih tečajev si lahko preberete na:

JEZIKOVNI TEČAJ I N MALTI 2020

Svoje znanje lahko obnovite, nadgradite, izpopolnite in pridobite mednarodno priznani certifikat BCED.