Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

GARDALAND
največji zabaviščni park v Italiji

ODHOD: 25. julij in 31. oktober 2020 (DNEVNO-NOČNI)
1 dan, avtobus

Odhod avtobusa iz Maribora (izpred TC City) ob 2. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici (pred trgovino Spar) ob 2.30, v Celju (pred dvorano Zlatorog) ob 3.00, v Ljubljani (parkirišče Dolgi most) ob 4.15 uri. Nočna vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone do GARDALANDA. Celodnevno uživanje v parku, kjer je poskrbljeno za številne atrakcije in vsak lahko najde nekaj zase. Številni tematski parki, kjer bodo na svoj račun prišli tako najmlajši (Fantasy Kingdom), kot tudi ljubitelji pustolovščin in adrenalinskih doživetij, kjer boste lahko preizkusili prvi vlak smrti s prostim padom v Italiji ali poleteli z adrenalinskim vlakcem smrti v virtualno resničnost. Prav vse atrakcije zagotavljajo super doživetje in zabavo za vse generacije. V kasnejših popoldanskih urah (za odhod 26.4.) oz. v kasnejših večernih urah (predvidoma ob 23.15 za ostale odhode) se odpravimo nazaj proti Sloveniji, kamor prispemo v poznih nočnih urah ali v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne. 

CENA
63 EUR na osebo

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom na opisani relaciji, vstopnico za Gardaland, nezgodno zavarovanje potnikov na avtobusu, cestne takse, spremstvo in organizacijo izleta.

POPUSTI: za otroke do 1 m velikosti 30 EUR.

OPOMBA: nekatere atrakcije so zaradi vremenskih razmer lahko tudi zaprte.

Ni stroška prijavnine! 

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

SJK