Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

EGIPT HURGADA

Zakaj RED SEA HOTELS?
Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto!

– late check-out: na dan odhoda je soba gostom na voljo vse do odhoda iz hotela. Prav tako lahko vse do zadnjega trenutka koristijo rezervirane storitve. To velja za vse hotele verige RED SEA HOTELS v Hurgadi, Makadi Bay-u in Sharm el Sheikh-u.


– program zvestobe: že po drugem letovanju v katerem izmed hotelov verige RED SEA HOTELS ali nilski križarki GRAND CRUISES, se lahko gostje vclanijo v program zvestobe MAHARA CLUB. Kot clani MAHARA CLUB tako uživajo v številnih prednostih in ugodnostih. Dodatne informacije na www.maharaclub.com.


Odlicne storitve v kraju letovanja!
Pocitniški predstavniki so dnevno prisotni v RED SEA HOTELS in na voljo za rezervacije fakultativnih izletov, v primeru vprašanj, težav ali nejasnosti.

Siva Grand Beach 4*+

Hotel Siva Grand Beach ima prekrasno, dolgo, počasi padajočo zasebno plažo. Hotel je primeren predvsem za družine. Središče Hurgade je oddaljeno približno 8 kilometrov in do njega je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

Udoben hotelski objekt nudi nastanitev v 550 sobah. V osrednji zgradbi se nahajajo prostorna sprejemnica z recepcijo in dvema glavnima restavracijama. Ob bazenu so restavracija z žarom, različni bari in trgovinice. Aqua Center se nahaja neposredno na plaži. Sladkovodni bazen (pozimi  ogrevan) s teraso za sončenje in ločenim otroškim bazenom je obdan z urejenim vrtom.

Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

V sosednjo pasažo SIVA MALL vabijo restavracije, bari in trgovinice (z doplačilom). Tukaj so tudi banka, internet kavarna, lekarna, ambulanta in lepotni salon. Za popolno orientalsko vzdušje pa poskrbita tradicionalna kavarna in libanonska restavracija.

SOBE

BUNGALOV SOBA (pribl. 16 m2). Sobe se nahajajo v levem in desnem krilu hotelskega naselja ter so porazdeljene v dvajset enonadstropnih stranskih zgradbah. K standardni opremi sob spadajo klimatska naprava (sezonsko), telefon, satelitska televizija, sef in mini hladilnik. Kopalnica je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem in sušilcem za lase. Balkon ali terasa sta opremljena, možen tudi francoski balkon. Nastanitev: največ 2 odrasla

DELUXE SOBA (19 m2). Opremljena je enako kakor bungalov soba in je nekoliko večja. Tudi te sobe se nahajajo v dvajsetih enonadstropnih stranskih zgradbah, vendar bližje morju. Nastanitev: največ 2 odrasla.

JUNIOR SUITA (22 m2). Se nahaja v glavni zgradbi in poleg standardne opreme ponuja sedežni kot in delni pogled na morje ali bazen. Vse suite imajo opremljenim balkon ali teraso. Nastanitev: največ 3 odrasli ali 2 odrasla in 2 otroka.

DRUŽINSKA SOBA (pribl. 32 m2) ponuja dve ločeni spalnici in delni pogled na morje ali bazen. Nahaja se v glavni zgradbi. Nastanitev: največ 2 odrasla in 3 otroci ali 3 odrasli in 1 otrok.

STORITVE

Hotel Siva Grand Beach zagotavlja all inclusive storitve s samopostrežnim zajtrkom in večerjo v glavni restavraciji. Samopostrežno kosilo v restavraciji na plaži. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le ob doplačilu.

Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu (mini bar, sobna strežba, sveže stisnjeni sadni sokovi, posebni koktajli, restavracije v SIVA MALL,…) prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.

Namestitev: Siva Grand Beach Resort 4*+
Trajanje: 8 dni / 7 nočitev
Storitev: letalo, let. takse, transfer, all inclusive
Poleti iz: Ljubljana ali bližnje letališče

 

Odhod datum

Odhodno letališče

Storitve

Cena

03.03.2019
7 Dni

Ljubljana

all inclusive
deluxe

549 EuR
/ Oseba

09.06.2019
7 Dni

Ljubljana

all inclusive
deluxe

550 EUR
/ Oseba

10.03.2019
7 Dni

Ljubljana

all inclusive
deluxe

551 EUR
/ Oseba

02.06.2019
7 Dni

Ljubljana

all inclusive
deluxe

560 EUR
/ Oseba

19.05.2019
7 Dni

Ljubljana

all inclusive
deluxe

565 EUR
/ Oseba

05.05.2019
7 Dni

Ljubljana

all inclusive
deluxe

 570 EUR
/ Oseba

 

03.03.2019
7 Dni

Ljubljana

all inclusive
junior suita

570 EUR
/ Oseba

 

Zaradi dnevnih sprememb cen (+-) so možna odstopanja. Točno dnevno ceno in prosta mesta vam bomo posredovali s ponudbo.

V ceni je vključen letalski prevoz, letališke takse, prevoz z letališča in nazaj, namestitev v hotelu in izbrana storitev.
Obvezno doplačilo za vizum na licu mesta : 28 €
SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici. Tel: +386 (0)8 201 4990.