Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

Sunflower Hotel 3*, Qawra, Malta

DB SEABANK HOTEL IN SPA 4* Superior

Lokacija: nahaja se ob najlepši  peščeni plaži oziroma zalivu Mellieha bay. Hotel je idealen za družine, saj ponuja bogat program animacije za otroke in odrasle. Resort je bil v celoti prenovljen 2012.

Bazeni: resort ponuja številne zunanje bazene, notranji bazen z jacuzzijem, otroški bazen, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Brezplačne kopalne brisače ob bazenu.

Internet: gostom je na voljo brezplačni brezžični internet v celotnem hotelu.

Ostala ponudba: 6 restavracij v sklopu nastanitve, bowling, biljard, soba za zabavo, wellness, frizer, trgovina, igralnica za otroke, mini klub, številni bari.

Plaža: pri hotelu čez cesto se nahaja največja in najbolj priljubljena peščena javna plaža na otoku, Mellieha bay.

Sobe: hotel razpolaga skupno s 484 sobami in hotelskimi apartmaji v 6 nadstropjih. Moderno opremljene standardne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, sef, klimatsko napravo, stropni ventilator, telefon, TV, brezplačen WiFi povezavo, mini hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon. Družinske sobe so opremljene enako, le da so prostornejše, saj imajo dodatno še z drsnimi vrati ločeno spalnico s svojo klimatsko napravo, stropnim ventilatorjem in TV-jem.

Storitev vase vključeno: zajtrk, kosilo in večerja. Možnost kosila in večerje v skupno šestih tematskih restavracijah, vključno z otroško restavracijo. Popoldanska kava, čaj in pecivo. Lokalno vino, točeno pivo, osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi in voda med kosilom in večerjo. Lokalno vino, točeno pivo, lokalne in izbrane mednarodne žgane pijače, koktajli, kave, osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi in voda v odprtih barih od 10. do 23. ure. Ustekleničena voda v hladilniku v sobi. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo namizni tenis, minigolf, balinanje, lokostrelstvo, odbojka na mivki, fitnes, savna, parna kopel, za doplačilo pa še profesionalna šola potapljanja ter različni lepotilni in sprostitveni tretmaji. Dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle.