Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

DAN ŽENA V DEŽELI PENIN IN ORHIDEJ

PREKMURJE IN RADGONSKE GORICE

ODHOD: 7. marec 2020, 1 dan, avtobus

Odhod iz Ljubljane (parkirišče Dolgi most) ob 6. uri. Pobiranje potnikov ob 7. uri v Celju (dvorana Zlatorog), ob 7.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC) in ob 8.00 v Mariboru (TC City). Vožnja skozi osrčje slo venskih goric v Prekmurje. Obisk podjetja Ocean orchids v Dobrovniku, kjer letno vzgojijo kar pol milijona orhidej. Ogled »tropskega vrta« in številnih uporabnih in drugih tropskih ter subtropskih rastlin z vsega sveta (vanilija, poper, kava, avokado…). Možnost nakupa. Opoldanski postanek v MURSKI SOBOTI. Krajši ogled mesta: renesančni dvorec, park miru, spomenik zmage, katoliška in evangeličanska cerkev. Popoldanski prihod v Gornjo Radgono v HIŠO PENIN FRANGEŽ, ki je umeščena med idilične vinograde. Družina Frangež nadaljuje več kot 160-letno tradicijo proizvodnje penin v Gornji Radgoni. Topla malica na žlico. Nato ogled šampanjske kleti, kjer letno donegujejo več kot 200.000 steklenic penin. Degustacija penin s kruhom in sirom. Vrnitev domov v zgodnejših večernih urah.

 

CENA
46 EUR
 iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja

54 EUR iz Ljubljane

 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, vse oglede po programu, toplo malico,  pokušnjo 3 penin s kruhom in sirom, vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za tropski vrt (voden ogled; vsak potnik prejme bon za nakup v višini 2,50 EUR).

POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! 

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

SJK