Prešernova ulica 2 , 3000 Celje, Delovni čas: ponedeljek-petek: 9-18h, sobota 9-12h, nedelje in prazniki: zaprto

115 The Strand Hotel 3* Superior

30.oktober – 3.november 2019 (4 noči)

Lokacija: 115 The Strand Hotel and Suites se nahaja v mestu Sliema, ob obali. Ponuja čudovit pogled na Valletto. V bližini lahko najdete avtobusna postajališča in trajektne povezave do Vallete ter ostale izlete z ladjicami. Lokacija je idealna za izlete in aktivne počitnice ter oglede ostalih znamenitosti na otoku. Sprehodite se lahko do nakupovalnega središča Sliema Center. Nasproti hotela je sprehajališče ob morju- riva, ki je zelo priljubljena zaradi kavarn, restavracij, trgovin in barov, kjer se lahko sprostite in uživate v soncu. Zvečer pa je ogromno pestrega dogajanja v celotni okolici.
Plaža: Oddaljenost od morja 10 metrov, plaže ni. Najbližja je oddaljena 5 km.
Bazen/i: Hotel ima manjši zunanji bazen. NačrtovanI zaključek prenove zunanjega bazena do 1.7. 2019.
Dostopnost za invalide: Hotel ima dostop za invalide.
Gostinska ponudba:  Restavracija z odlično hrano, continentalni zajtrk z možnostjo polpenziona. Kavarna v sklopu hotela, možnost menijev za posebne dijete-na zahtevo. Bar s prigrizki, zajtrk v sobi. V najvišjem, panoramskem nadstropju hotela je na voljo restavracija z barom.
Dodatna ponudba: V sklopu hotela lahko obiščete kavarno in trgovino s spominki. Bankomat, prodaja kart, organizacija izletov, menjalnica, 24-urna recepcija. V najvišjem, panoramskem nadstropju hotela so na razpolago strešni vrt, masažna kad in restavracija z barom. Enkrat na teden je organiziran zabavni program. V okolici lahko najdemo ogromno restavracij, barov in večerne zabave. Ne daleč od hotela je na voljo mini bus.
Wellness in rekreacija:  Srednje velika masažna kad se nahaja na strehi zgornji terasi tik izven glavne restavracije. Območje je strogo rezervirano za goste hotela.
Sobe: obnovljene leta 2016. Hotel ima na razpolago 83 klimatiziranih sob. Vse sobe imajo na voljo tuš kabino , sušilnik za lase, telefon, satelitska televizija, internetni dostop, klimatska napravo, sef, TV, aparat za čaj/kavo in mednarodni priključek.

 

HOTEL STRAND 115/  Cena na aranžma na osebo / 4 noči

 

 

SOBA                                                                                 

 STORITEV

30.10. -3.11.2019

Dvoposteljna standard soba

       1/2

Nočitev z zajtrkom

389 €

Enoposteljna soba standard

       1/1

Nočitev z zajtrkom

529 €

Dvoposteljna soba  – morska stran

       1/2

Nočitev z zajtrkom

479 €

Triposteljna soba standard  

       1/3

Nočitev z zajtrkom

379 €

Cena za otroke  ali 3.odraslo osebo (v sobi z 2 odraslima)

       1/2+1

Nočitev z zajtrkom

379 €

 

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke in ostale pristojbine, 4x nočitev v izbranem tipu sobe, 4x izbrano storitev, povratni transfer do hotela, predstavnik na destinacije.

DOPLAČILO V KRAJU na osebo: ekološka taksa od 18 let 0,50€ na osebo na dan.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del programov in so na voljo na naši spletni strani www.britannia-tours.si ter v naši poslovalnici.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Close Menu